Musselkanaal was top!

Lentewandeling Musselkanaal succes 

De Lentewandeling, onderdeel van het Fysiotherapie Musselkanaal Wandelcircuit, georganiseerd door ReumActief, was een groot succes!! Veel wandelaars gingen op pad om één van de vier te lopen routes te wandelen. Genietend van het heerlijke weer, reeën, heerlijke chocomelk bij de verzorgingspost en ons mooie dorp, kwam men weer terug bij de kantine van MTC Musselkanaal. Daar kon men op het terras nagenieten van een lekkere kop koffie of thee, appeltaart en later soep en snacks.
Deelnemers die vorig jaar 3 of 4 keer hadden meegelopen kregen een leuke herinnering mee naar huis.
We bedanken alle deelnemers aan de Lentewandeling, alle vrijwilligers voor hun inzet, MTC Musselkanaal voor hun gastvrijheid en Fysiotherapie Musselkanaal voor het gebruik van de locatie als verzorgingspost.
Verder bedanken we onze sponsoren:
keukenvernieuwers 2e Exloërmond, Haarschaar Kappers Musselkanaal, Poiesz Stadskanaal, Fruit op Bedrijf en Fysiotherapie Musselkanaal voor hun steun.
Samen houden we aangepast en verantwoord begeleid bewegen voor onze kwetsbare doelgroep mogelijk.
We zien jullie allemaal graag weer bij onze Zomerwandeling op zaterdag 17 juni te Nieuw Buinen!

 

Word lid en steun ons!

Door lid te worden van onze vereniging steunt u ons werk en kunnen wij bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma of een andere fysieke beperking.


    Ik wil "Vriend van ReumActief" worden voor:

    ParticulierZakelijk