Picture
 

Fysiotherapie Musselkanaal wandelcircuit - Lentewandeling

Lentewandeling

Op zaterdag 19 maart 2022 start het ” Fysiotherapie Musselkanaal wandelcircuit” met de Lentewandeling in Ter Apelkanaal. U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de eerste wandeling in de lente. De wandelingen zijn voor ieder toegankelijk, ook voor mensen met fysieke of psychische aandoeningen zijn de routes goed te doen.

Deze wandeling is een onderdeel van vier geplande wandelingen die op verschillende locaties plaats zullen vinden. Indien u aan alle vier  wandelingen deelneemt, ontvangt u na afloop van de laatste wandeling een leuk presentje. De overige wandelingen vinden in 2022 plaats in: Stadskanaal (juni), Tweede Exloërmond (september) en Nieuw Buinen (december).

De route loopt door gehuchten als Slegge, Ter Wisch en Ter Haar. De routes worden met bordjes c.q., lint of pijlen op de weg aangegeven. Bij de 3 km is er een begeleider. Na afloop ontvangt u een gratis consumptie en kinderen worden na afloop getrakteerd op ranja.

Start- & Finishplaats:
Restaurant ‘De Palm’. De deelnemers dienen zich hier na terugkomst af te melden en hun stempelkaart  in ontvangst te nemen.

Afstanden & Starttijden:
De wandeling is opgedeeld in 4 afstanden en start op verschillende tijden:

  •   3 Km.  Starttijd: 10:30-13.00 uur
  •   5 Km.  Starttijd: 10:00-13.00 uur
  • 10 Km   Starttijd: 09:30-12.00 uur
  • 15 Km    Starttijd: 09:00-11.00 uur

Kosten:
De kosten voor deelname is voor alle afstanden gelijk, voor zowel kinderen als volwassenen.

  • Deelname kinderen tot en met 12 jaar bij zowel voor- als na-inschrijving  € 3,00
  • Deelname volwassenen bij voorinschrijving  € 5,00 en op 19 maart € 6,00

Inschrijven kan vanaf nu!
Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor één van de afstanden op 19 Maart 2022. Ook kunt u zich inschrijven op locatie zelf, dit kan vanaf 09:00 uur in Restaurant “De Palm” in Ter Apelkanaal. Dit is tevens de startlocatie van alle afstanden.

Aantal Kinderen
€ 3,00
Aantal Volwassenen
€ 5,00