Stoelyoga

Grenzen bepalen en verleggen.

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt. Een stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dat kan op een officiële yogastoel, bureaustoel, leunstoel, vliegtuigstoel of rolstoel, het maakt niet uit! Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie.

Waarom Stoelyoga?

Stoelyoga is een veilige vorm van bewegen. Het brengt je lichaam en geest in balans door alle bewegingen in volle aandacht en met een rustige en diepe ademhaling uit te voeren. Dit is erg waardevol voor ouderen omdat dit klachten zoals depressie en zelfs dementie kan voorkomen. Maar ook voor mensen met fysieke beperkingen, omdat het stijfheid, pijn en vermoeidheid kan doen verminderen,

Voor wie?

Indien u een fysieke aandoening of beperking heeft, in een isolement verkeerd of vanwege uw leeftijd veilig wilt bewegen bent u van harte welkom. U dient wel lid van ReumActief te worden om deel te kunnen nemen.

Kosten

Om deel te kunnen nemen dient u lid te worden van ReumActief. Daarnaast koopt u een 10-strippenkaart van € 50 die een half jaar geldig blijft.

Yoga docente

Carin Bergman

Waar en wanneer?

Iedere donderdagavond in Stadskanaal.

Aanmelden en meer info

Meer informatie of aanmelden voor de Stoelyoga kan via ReumActief: T 06 25312009 of info@reumactief.info

Activiteiten ReumActief

mei 2024
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Vrienden van ReumActief

Een patiëntenvereniging zoals ReumActief is afhankelijk van subsidie, donaties en sponsoren. Vanaf slechts €f100,- per jaar kunt u ons al steunen door “Vriend van ReumActief” te worden. In ruil voor uw donatie krijgt u een vermelding in ons mooie verenigingsblad.

Wilt  onze vereniging ook graag steunen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Maak eenmalige donatieWord lid van ReumActief

Word lid en steun ons!

Door lid te worden van onze vereniging steunt u ons werk en kunnen wij bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma of een andere fysieke beperking.


    Ik wil "Vriend van ReumActief" worden voor:

    ParticulierZakelijk