Wordt vriend(in) van ReumActief

Hartelijk welkom bij onze patiëntenvereniging en wij zijn bijzonder blij dat u van plan bent “Vriend van ReumActief” te worden. Fijn dat u ReumActief een warm hart toedraagt.

Door een gift aan onze vereniging steunt u ons werk en kunnen wij bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma of een andere fysieke beperking. Dankzij u kunnen wij verantwoord begeleide therapie in zowel warm water als in de oefenzaal blijven aanbieden.

U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen:

 • U wordt donateur vanaf €2,50 per maand
 • U wordt lid van de ‘Club van 100’. Bij een gift van minimaal € 100,- per jaar wordt u “Vriend en Clublid” en krijgt u een advertentie in al onze nieuwsbrieven, ons informatiebladblad (dat tevens in alle Noordelijke ziekenhuizen wordt verspreid) en een logo met doorlink mogelijkheid op onze website aangeboden. Tevens willen we jaarlijks een informatieve netwerkavond voor onze Vrienden gaan organiseren.
 • U doet een eenmalige donatie

Aanmelden kan via onderstaande formulieren:

Aanmeldformulier club van 100 ReumActief def

Aanmeldformulier donateur ReumActief

Overeenkomst periodieke gift (4)

Nalatenschappen

Voelt u zich verbonden met  de doelstelling van onze patiëntenvereniging? Wij kunnen uw steun heel goed gebruiken. Als u het ook belangrijk vindt dat patiënten met ernstige fysieke beperkingen kunnen blijven functioneren dankzij ons aangepast beweegaanbod, dan zou u kunnen overwegen ReumActief op te nemen in uw testament.

Meldt u aan als vriend(in) van ReumActief!

Privacy
Wij gebruiken uw gegevens alleen om een e-mail terug te sturen of u terug te bellen. Meer informatie kunt u lezen in onze privacy-verklaring.


  Ik wil "Vriend van ReumActief" worden voor:

  ParticulierZakelijk
  ANBI Status
  ReumActief is in het bezit van de ANBI status, wat betekent dat uw giften aftrekbaar zijn via de inkomstenbelasting. Gegevens: Vereniging van reumapatiënten ReumActief, Dirk de Ruiterstraat 23, 9581 DA Musselkanaal. Opgericht: 09-05-2012; RSIN: 851656869

  Onze donateurs

  Word lid en steun ons!

  Door lid te worden van onze vereniging steunt u ons werk en kunnen wij bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma of een andere fysieke beperking.


   Ik wil "Vriend van ReumActief" worden voor:

   ParticulierZakelijk