Collecteweek ReumActief

ReumActief gaat collecteren!

ReumActief gaat voor het eerst in haar bestaan collecteren in de gemeente Stadskanaal.

Per 1 januari 2024 gaat ReumaNederland een andere koers varen en stopt met de ondersteuning van alle patiëntenverenigingen. Dit betekent dat ook wij per die datum geen financiële steun meer krijgen om ons aangepast bewegen (hydrotherapie en ReumaFit) verantwoord begeleid te organiseren. Wij vinden het echter dusdanig belangrijk dat onze doelgroep verantwoord begeleid kan blijven oefenen, dat wij besloten hebben alles op alles te zetten om ons aanbod te continueren en voor een ieder toegankelijk te houden.

Het aangepast bewegen, vooral in extra warm water, kost enorm veel geld. Geld dat wij zelf uiteraard niet hebben. Daarom hebben we allerlei acties opgezet, waarvan de collecte er één is. ReumActief draait geheel op vrijwilligers en is dus afhankelijk van contributies, sponsoren en donaties.

In de week van 16 oktober komen vrijwilligers van ReumActief wellicht ook bij u aan de deur, in de hoop dat u ons met een (kleine) bijdrage ook wilt steunen zodat een zeer kwetsbare groep patiënten ook volgend jaar kan blijven bewegen en functioneren in de samenleving.

We rekenen op u!

 

Word lid en steun ons!

Door lid te worden van onze vereniging steunt u ons werk en kunnen wij bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma of een andere fysieke beperking.


    Ik wil "Vriend van ReumActief" worden voor:

    ParticulierZakelijk