Moederdagactie geslaagd

Moededagactie voor ReumActief geslaagd

Het was afgelopen zondag vroeg opstaan voor de vrijwilligers van ReumActief en De Schaapsberg. Er werden 247 (!) ontbijttasjes gevuld met heerlijke ontbijtproducten om de moeders te verrassen tijdens deze Moederdag. “Alles voor het goede doel”, zoals één van de vrijwilligers zei, met nog een kleine geeuw erachteraan.

Na een korte briefing werden de auto’s ingeladen en ging iedereen op weg. Het was 7:45, nog steeds vroeg. Toen iedereen met een lege auto  weer terug was, was er uiteraard koffie en ook gebak. Want ReumActief bestond vorige week 12 jaar. Na het uitwisselen van ervaringen (Zo leuk om mensen te verrassen / Ik heb nog nooit zoveel mensen op 1 dag in hun pyjama gezien / Het was een flinke klus, maar super leuk) werd de cheque overhandigd aan Anita Sanders. Alle verkochte ontbijtjes x € 2,50 plus nog enkele giften en bezorgkosten bracht het totaal op € 650,00. “Dit had ik absoluut niet verwacht”, aldus een verwonderde Anita.

Met dit bedrag kan de patiëntenvereniging een klein beetje het gat van het wegvallen van de subsidie dichten om ook volgend jaar het verantwoord begeleid bewegen betaalbaar te houden voor deze kwetsbare doelgroep. Uw hulp en steun is onze toekomst! Samen ReumActief!!

 

 

Word lid en steun ons!

Door lid te worden van onze vereniging steunt u ons werk en kunnen wij bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma of een andere fysieke beperking.


    Ik wil "Vriend van ReumActief" worden voor:

    ParticulierZakelijk