Mooie opkomst Lentewandeling Stadskanaal

Zeer geslaagde Lentewandeling Stadskanaal

Zaterdag 23 maart organiseerde ReumActief de Lentewandeling in het mooie Stadskanaal.  Het was de opening van het Vierseizoenen Wandelcircuit 2024. Ruim 130 deelnemers wandelden de door onze organisatie uitgestippelde routes van 3, 5, 10 of 15 kilometer.
De heerlijke zon, afgewisseld met een enkele hagelbui,  begeleidde de wandelaars door een prachtig stukje Stadskanaal. Na afloop kon iedereen onder het genot van een kop thee of koffie tot rust komen in de gezellige en gastvrije ruimte van gebouw van Scouting Stadskanaal.
Zechsal was vandaag aanwezig bij onze Lentewandeling in Stadskanaal. Samen met Pedicure Gaby Koster uit Vledderveen. Wat een gezelligheid met al dat jeugd.
De wandelaars konden een mini massage krijgen of informatie over magnesium. En de magnesium drops werden ter plekke aan flesjes water toegevoegd.
We bedanken Scouting Stadskanaal voor hun gastvrijheid, alle wandelaars voor hun deelname en steun, alle sponsoren, de dames van Zechsal en uiteraard onze vrijwilligers.
Samen zorgen we ervoor dat onze verantwoord begeleide beweegactiviteiten voor mensen met reuma en andere ernstig fysieke beperkingen mogelijk blijven nu we geen steun meer via ReumaNederland krijgen
Onze sponsoren:
Fysiotherapie Musselkanaal
Keukenvernieuwers 2e Exloërmond
Scouting Stadskanaal
Fruit op Bedrijf
Zechsal B.V.
Gabi Koster (medisch pedicure)
Avitec
Tot de volgende keer bij de Zomerwandeling op zaterdag 22 juni in het mooie Ter Apel 🌞

Word lid en steun ons!

Door lid te worden van onze vereniging steunt u ons werk en kunnen wij bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma of een andere fysieke beperking.


    Ik wil "Vriend van ReumActief" worden voor:

    ParticulierZakelijk