10 Jaar ReumActief

10 Jarig jubileum

Zaterdag 12 november 2022 werd het 10-jarig bestaan van ReumActief gevierd samen met onze vrijwilligers, fysiotherapeuten en trainers, met als thema ‘Proud to be fout.

Na de officiële opening door Anita, die kort terugblikte en vooral ook vooruitkeek, werd Jeroen Prummel, eigenaar en fysiotherapeut bij Fysiotherapie Musselkanaal, verrast met een prachtige karikatuur, aangeboden door ReumActief, in verband met zijn 25 jarige verbintenis aan de praktijk. ReumActief werkt al jaren prettig samen met de praktijk.

Vervolgens werden actieve en hilarische spellen gedaan en werden de aanwezigen verdeeld in 5 teams. Het kon niet gek genoeg zijn. De spellen liepen uiteen van de meeste spekjes in de mond houden tot plank challenge. Het team van de fysiotherapeuten won deze avond, echter de plank challenge verloren ze!

Het laatste anderhalf uur was het volop Party Time!

We bedanken iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is bij ReumActief voor de steun en inzet, al onze fysiotherapeuten die elke week weer onze groepen begeleiden, onze trainers van de wandelgroep, al onze sponsoren en uiteraard al onze vrijwilligers. Samen gaan we op weg naar nog vele mooie jaren samen.

Foto's van het 10 jarig jubileum

Word lid en steun ons!

Door lid te worden van onze vereniging steunt u ons werk en kunnen wij bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma of een andere fysieke beperking.


    Ik wil "Vriend van ReumActief" worden voor:

    ParticulierZakelijk