Samen ReumActief! Samen een gezonde toekomst.

Nieuwe toekomstvisie “Samen ReumActief” gelanceerd.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is de nieuwe toekomstvisie “Samen ReumActief” gelanceerd. Dit houdt in dat we de organisatiestructuur aan wijzigen en de doelgroep uit gaan breiden.

Om gezond de toekomst in te gaan is een veranderde organisatiestructuur noodzakelijk. Dit betekent dat ReumActief gaat werken met een klein Dagelijks Bestuur met daaraan gekoppeld een drietal werkgroepen. De werkgroepen zijn: Redactie en PR, Sponsoring en Fondsenwerving en Activiteiten/lotgenotencontact. De komende tijd gaan we dit invulling geven. Ook zal er nog intensiever worden samengewerkt met zorg en welzijn.

Tevens merken we dat veel mensen met ernstige fysieke beperkingen steeds meer tussen wal en schip geraken en niet meer mee kunnen doen in de samenleving. Daarom is besloten dat ook mensen met forse fysieke beperkingen, anders dan reuma, vanaf nu van harte welkom zjn mee te doen aan onze activiteiten. Wel zal er voor deelname aan onze beweegactiviteiten ReumaFit en hydrotherapie een verwijzing nodig zijn, middels een intake bij de fysiotherapeuten die onze groepen begeleiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word lid en steun ons!

Door lid te worden van onze vereniging steunt u ons werk en kunnen wij bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma of een andere fysieke beperking.


    Ik wil "Vriend van ReumActief" worden voor:

    ParticulierZakelijk