Picture
 

Hydrotherapie weer van start!

Hydrotherapie 25 mei weer van starIt

In de week van 25 mei aanstaande gaat de hydrotherapie weer van start. Samen met Fysiotherapie Musselkanaal hebben we de groepen heringedeeld en teruggebracht naar 8 deelnemers per groep. Daarnaast zijn de tijden naar de avonduren verschoven om contacten met de cliĆ«nten en medewerkers van “De Dolfijn” te voorkomen en het voor een ieder zo veilig mogelijk te maken.

Om de nieuwe (tijdelijke) maatregelen vorm te geven zijn er protocollen opgesteld waar een ieder zich aan dient te houden. Elke deelnemer heeft van ons inmiddels een protocol via de post ontvangen. Deze zal ook op de locatie duidelijk aanwezig zijn op de avonden dat de hydrotherapie gegeven wordt. Een groep vrijwilligers zal vanaf 25 mei de avonden gaan coƶrdineren.

We zijn blij de hydrotherapie weer op te kunnen en mogen starten. We kregen veelvuldig signalen dat velen binnen onze doelgroep in de weken dat er geen fysiek beweegaanbod was behoorlijk achteruitgegaan zijn. Zowel fysiek als mentaal werd de hydrotherapie enorm gemist.