Wandelcircuit 2022 succes!

Vierseizoenen Wandelcircuit 2022 succes! 

In 2022 startte ReumActief met het organiseren van het Vierseizoenen Wandelcircuit de regio. Iedereen die graag aan de wandel gaat, met of zonder beperking. jong of oud, kan en mag meedoen.

Het Wandelcircuit is één ban de opgestarte activiteiten om ook vanaf 2024 ons verantwoord begeleid beweegaanbod mogelijk en betaalbaar te houden voor de kwetsbare doelgroep. Vanaf 2024 vervalt helaas de subsidie voor patiëntenverenigingen via ReumaNederland. Dit betekent een groot gat in de begroting voor wat betreft het aangepast beweegaanbod.

Ruim 500 unieke deelnemers steunden ons en gingen samen met ons aan de wandel. Veel positieve geluiden en een hele prettige sfeer werden op alle locaties gehoord. De opbrengst van het Fysiotherapie Musselkanaal Vierseizoenen Wandelcircuit was € 2397,94!  We danken alle deelnemers voor de gezelligheid en steun, evenals onze sponsoren. Op naar weer een nieuw succesvol Vierseizoenen Wandelcircuit in 2023!

Sponsoren 2022:

Fysiotherapie MSK

De Keukenvernieuwers 2e Exloërmond

Horecacentrum De Palm

Fruit op Bedrijf

Dorpsbelangen Nieuw Buinen

MFA Noorderbreedte 

Noorderpoort Stadskanaal

Jumbo Frouwkje Sloots

Poiesz

Hunsowhal 2e Exloërmond

 

\

 

Word lid en steun ons!

Door lid te worden van onze vereniging steunt u ons werk en kunnen wij bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma of een andere fysieke beperking.


    Ik wil "Vriend van ReumActief" worden voor:

    ParticulierZakelijk