Sponsoren Wandelcircuit gezocht

ReumActief is op zoek naar u!

ReumActief is een Non-profit organisatie die volledig afhankelijk is van contributies van de leden, donateurs en sponsoren. Om ons doel, het bieden van verantwoord begeleide beweegactiviteiten aan mensen met een vorm van reuma of aanverwante fysieke beperkingen, ook in de toekomst mogelijk en betaalbaar te houden zijn wij voortdurend op zoek naar mensen en bedrijven die ons willen ondersteunen.

Daarnaast gaan we steeds meer activiteiten organiseren waaraan iedereen, met of zonder beperking, mee mag doen. Op die manier proberen we nog meer betrokkenheid te creëren en daarnaast te werken aan een volledig inclusieve samenleving.

Vierseizoenen wandelcircuit

Vanaf maart 2022 starten we met ons vierseizoenen wandelcircuit. Een viertal wandelingen waaraan iedereen mee kan en mag doen. De eerste wandeling start op zaterdag 19 maart in Ter Apelkanaal. De overige drie wandelingen vinden plaats in Stadskanaal (18 juni), Tweede Exloërmond (17 september) en Nieuw Buinen (17 december).

Subsponsor worden

Voor de verschillende wandelingen zijn wij nog op zoek naar subsponsors. Voor een bedrag van € 100 per wandeling bent u reeds subsponsor en krijgt u van ons een vermelding/logo op deze pagina, uw logo op de pagina over de betreffende wandeling en nemen we u mee in alle correspondentie. Ook zullen we uw bedrijf onder de aandacht brengen bij deelnemers en bezoekers van de door u gesponsorde wandeling.

Van u vragen we reclame-uitingen zoals Beachvlaggen, banners, doeken, pennen etc. aan te leveren, die geplaatst worden bij de na-inschrijving. De sponsor levert tijdig zelf het materiaal aan.

Mogen we u verwelkomen als subsponsor van één van de vier wandelingen? Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via info@reumactief.info of T 06 25312009.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word lid en steun ons!

Door lid te worden van onze vereniging steunt u ons werk en kunnen wij bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma of een andere fysieke beperking.


    Ik wil "Vriend van ReumActief" worden voor:

    ParticulierZakelijk