Volop in beweging met nieuwe vrijwilligers!

Nu ReumActief bijna acht jaar bestaat is het tijd om de volgende fase in te gaan. Tijd voor vernieuwing, meer betrokkenheid door de leden en verdere professionalisering van de beweegactiviteiten.

Na een persoonlijke benadering is er een mooie groep vrijwilligers ontstaan.

Zo zijn we trots u te melden dat we vanaf nu een heuse redactie hebben voor ons verenigingsblad. We gaan deze de komende tijd dan ook een upgrade geven boordevol verenigingsnieuws, actualiteiten en gezelligheid voor en door onze leden. Ons blad is ook online op deze website te lezen.

Tevens is er een groep die zorgt dat onze folders en bladen breed in de regio verspreid gaan worden, zodat we overal zichtbaar aanwezig zijn. Ook voor te organiseren bijeenkomsten en symposia is er een mooie werkgroep ontstaan.

Wilt u ook graag iets betekenen voor ReumActief? Meldt u dan ook aan als vrijwilliger via Lina Pisano: l.pisano@reumactief.info of T 06 25312009.

Kortom, ReumActief is volop in beweging!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word lid en steun ons!

Door lid te worden van onze vereniging steunt u ons werk en kunnen wij bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma of een andere fysieke beperking.


    Ik wil "Vriend van ReumActief" worden voor:

    ParticulierZakelijk